Επανεκδόθηκε από την ΕΠΣΠ το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Εκδόθηκε εκ νέου το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας του Πειραιά, σε μέγεθος μικρού βιβλίου.

Εκτός από τους αγώνες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διάφορα χρήσιμα στοιχεία για τους φίλους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ, για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:

«Επανεκδόθηκε

σε μορφή μικρού βιβλίου, το πρόγραμμα των αγώνων Πρωταθλήματος Α’, Β’ & Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά, περιόδου 2011-2012.

Η έκδοση τέθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και έγινε από τον φίλο επιχειρηματία κ. ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ και την εταιρεία «Εν Τυπω», η οποία απευθύνθηκε σε συμμετέχοντες διαφημιζόμενους για την κάλυψη του οικονομικού κόστους αυτής της έκδοσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε τιράζ 3.500 αντιτύπων.

Το πρόγραμμα που εκδόθηκε περιλαμβάνει, εκτός από την ανάπτυξη των αγώνων περιόδου 2011-2012 και χρηστικές πληροφορίες που βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία των αγώνων των διοργανώσεων μας και θα διακινηθεί δωρεάν στα πειραϊκά σωματεία και στα πειραϊκά γήπεδα.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί την εταιρεία «Εν τυπω» και τον κ. ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ για την ευγενική αυτή πρωτοβουλία έκδοσης,, ως και όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν και εκτιμά ότι τέτοιες συνέργιες αυξάνουν το κύρος των διοργανώσεων, των σωματείων μας και του παμπειραϊκου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα