Εμφάνιση Romo με Crawford

04:03 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Για πρώτη φορά ύστερα από τη γέννηση του γιου τους, ο Tony Romo και η Candice Crawford έκαναν δημόσια εμφάνιση. Πολλά ακόμα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Το ζεύγος υποδέχθηκε τον Hawkins Crawford Romo στις 8 Απριλίου. Πρόκειται για το πρώτο τους παιδί. Πάντως η σύζυγος του quarterback των Ντάλας Καουμπόις δεν φαίνεται πως μόλις ξεπέρασε εγκυμοσύνη...

Δοκιμάζουν

Young οι Μπιλς

Ο έμπειρος quarterback, Vince Young, δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από τους Μπάφαλο Μπιλς. Ο σύλλογος δεν απέκτησε κάποιον quarterback στο ντραφτ και ενδέχεται να καλύψει μία από τις αναπληρωματικές θέσεις με τον 28χρονο πρώην παίκτη των Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Βασικός παραμένει ο Ryan Fitzpatrick.

Πήραν Brown οι Τζετς

Ύστερα από την αποδέσμευσή του από τους Σέιντ Λούις Ραμς, ο Josh Brown, υπέγραψε στους Νιου Γιορκ Τζετς. Θα ανταγωνιστεί τον Nick Folk για τη θέση του kicker στη νέα του ομάδα, ενώ θα διανύσει τη δέκατή του σεζόν στο NFL. Ταυτόχρονα, ο wide receiver, Logan Payne, έγινε waiver.

Δύο προσθήκες στους Τάιτανς

Οι Zac Diles και Collin Monney υπέγραψαν συμβόλαια με τους Τενεσί Τάιταντς. Ο πρώτος είναι έμπειρος linebacker, o οποίος έχει αγωνιστεί σε Τάμπα Μπέι Μπακανίερς και Ιντιανάπολις Κολτς. Ο Mooney είναι rookie fullback, ο οποίος πέρασε τα πέντε τελευταία χρόνια στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Παράλληλα αποδεσμεύτηκαν οι Will Taufoou (fullback) και Lawrence Wilson (linebacker).

Τέλος ο Gaffney

Τον πρώτο τους receiver αποδέσμευσαν οι Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Πρόκειται για τον Jabar Gaffney, ο οποίος «έγραψε» 947 γιάρδες και πέντε touchdowns το 2011. Ωστόσο ο 31χρονος πρώην παίκτης των Χιούστον Τέξανς, Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και Ντένβερ Νάγκετς κρίθηκε περιττός ύστερα από τις αποκτήσεις των Pierre Garcon και Joshua Morgan.

Στους Ρέιντερς ο Leinart

Τον quarterback, Matt Leinart, απέκτησαν οι Όκλαντ Ρέιντερς. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου το 2006 από τους Αριζόνα Κάρντιναλς. Μαζί με τον Carson Palmer θα διεκδικήσει τη θέση του αναπληρωματικού quarterback.

Τέλος ο King από τους Βάικινγκς

Ο 24χρονος Caleb King αποδεσμεύτηκε από τους Μινεσότα Βάικινγκς, ύστερα από τη φυλάκισή του λόγω επίθεσης σε 22χρονο άνδρα κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων. Πέρσι αποκτήθηκε σαν rookie free agent, αλλά δεν έπαιξε σε κάποιο παιχνίδι.

Πλειάδα τριήμερων συμβολαίων στους Τζάγκουαρς

Δέσμευσαν με τριήμερα συμβόλαια 26 παίκτες οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, ώστε να του δοκιμάσουν ενόψει της νέας σεζόν. Ξεχωρίζει ο kick returner, Jalen Parmele.

«Κόπηκε» ο Jones

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας, οι Χιούστον Τέξανς τοποθέτησαν τον receiver, Jacoby Jones, στον κατάλογο των waivers. Ο 27χρονος δεν είχε καλή σεζόν πέρσι και αποδεσμεύτηκε, ενώ είχε ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Κατηγορούνται τρεις παλαίμαχοι για κλοπή

Οι William Joseph (πρώην παίκτης των Όκλαντ Ρέιντερς και Νιου Γιορκ Τζάιαντς), Michal Bennett (πρώην παίκτης των Μινεσότα Βάικινγκς) και ο Louis Gachelin (αγωνίστη

Keywords
Τυχαία Θέματα