Κέισι: «Θέλουμε καλύτερους σουτέρ»

04:03 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο προπονητής των Τορόντο Ράπτορς, Ντουέιν Κέισι, αποκάλυψε τους άμεσους μεταγραφικούς στόχους του, οι οποίοι θα προσανατολιστούν στην ενίσχυση του σουτ από την περιφέρεια.

Φέτος ο καναδικός σύλλογος κατατάχθηκε 19ος σε ποσοστό τρίποντων και 22ος σε εύστοχες αντίστοιχες προσπάθειες. Ο Κέισι δεν «μάσησε» τα λόγια του αναφορικά με τις συγκεκριμένες στατιστικές, αφού ξεκαθάρισε ότι οι Ράπτορς θα επιδιώξουν την ενίσχυση με παίκτες, οι οποίοι θα ανεβάσουν αυτές τις επιδόσεις:

«Γνωρίζω ότι μπορείς να δουλέψεις ακόμα με παίκτες σε αυτό το επίπεδο. Ωστόσο

δεν μπορείς να μεταφέρεις την έφεση του σουτ, που έχουν πάρει αρκετοί παίκτες εντός της λίγκας. Για να φτάσεις στον στόχο, πρέπει να έχεις ικανούς σουτέρ».

Πρέπει να σημειωθεί πως οι Ράπτορς θα έχουν επιλογή ντραφτ εντός της πρώτης δεκάδας. Πιθανότερη κατάταξή τους στη διαδικασία εισαγωγής παικτών είναι η όγδοη θέση. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και σε αυτό που ακολουθεί, οι εκπρόσωποι του Τορόντο θα εξετάσουν προτάσεις για ανταλλαγές παικτών, με τους Αντρέα Μπαρνιάνι, Ντε Μαρ Ντε Ροζάν και Εντ Ντέιβις να αποτελούν τα πιθανότερα μέλη του ρόστερ προς... θυσία. Φυσικά οι συγκεκριμένες προθέσεις δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα