Εκτός αποστολής Τζεμπούρ, Φουστέρ

Αποχώρησε, με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Ραφίκ Τζεμπούρ από την σημερινή (10/12) προπόνηση και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό (11/12) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα. Το ίδιο έγινε και με τον Φουστέρ.

{textlink02}

Άλλο ένα όνομα προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (11/12) αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα,

καθώς ο Ραφίκ Τζεμπούρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και έτσι τέθηκε εκτός αποστολής.

Σε ότι αφορά στους Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα, συνέχισαν το προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ο Χολέμπας έκανε θεραπεία, όπως και ο Φουστέρ, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Ο Γέστε συνέχισε, τέλος, το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Δασκαλάκης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα