«Έκλεισε» στην Νάπολι ο Βάργκας!

Το μεγαλύτερο «όνομα» της «αγοράς» για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρήκε ήδη ομάδα, αφού ο Εντουάρντο Βάργκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νάπολι!

Ο στράικερ της Ουνιβερσιδάδ της Χιλής εντυπωσίασε τους πάντες στο Κόπα Σουνταμερικάνα σημειώνοντας δέκα γκολ στην διοργάνωση και οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου. Από την στιγμή που ο Νεϊμάρ δήλωσε «πιστός» στην Σάντος, ο Βάργκας έγινε αυτόματα το «καυτό» όνομα της προσεχής μεταγραφικής περιόδου.

Η Νάπολι

κινήθηκε ταχύτητα, από την πλευρά της, και εξασφάλισε την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, πριν δημιουργηθεί κάποιο «σίριαλ». Οι «παρτενοπέι» θα καταβάλουν 13.6 εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν έναν ακόμα παγκόσμιας κλάσης επιθετικό στην Νότια Ιταλία.

Μάλιστα, ο 23χρονος Χιλιανός επιβεβαίωσε την συμφωνία με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Βάργκας θα παραμείνει στην Χιλή, θα ολοκληρώσει την πορεία του στην Ουνιβερσιδάδ και από την 1η Ιανουαρίου του 2012 θα ενταχθεί στο ρόστερ της Νάπολι.

Διαβάστε ακόμα: Που θα πάει ο Βάργκας

Keywords
Τυχαία Θέματα