Χαίρεται η Ελλάδα που έχει Λέτο, Καπίνο και τέτοια ομάδα!

Ο «βουτηχτής» Λέτο και ο ανήλικος Καπίνο, έδειξαν για μία ακόμη φορά την πολύ μεγάλη κλάση τους, χαρίζοντας φυσικά και με τη συμβολή των συμπαικτών τους, μία ακόμη νίκη στον Παναθηναϊκό!

Η τριάρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να έχει διάφορες και διαφορετικές αναγνώσεις, αλλά αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα, είναι οι τρεις ακόμη βαθμοί που έβαλαν στο «σακούλι» τους οι «πράσινοι».

Η λάμψη του Σεμπάστιαν Λέτο παραμένει εκτυφλωτική! Ο Αργεντινός μάγος συνεχίζει να… σκορπάει θέαμα, γκολ, αλλά και ασίστ!

Τα 14 τέρματα

που έχει σημειώσει σε 12 αγώνες, αποτελούν την πιο εύστοχη και αποστομωτική απάντηση – μέχρι την επόμενη – σε εκείνους που έσπευσαν, για τους δικούς τους λόγους να τον μειώσουν, αποκαλώντας τον… δύτη!

Ο 24χρονος σταρ του τριφυλλιού, χόρεψε και πάλι Τανγκό, στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, και χάρισε απλόχερα τα… δώρα του, στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Στέφανος Καπίνο, έδειξε ΞΑΝΑ, πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ τερματοφύλακας είναι, αφήνοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι, το ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ αποτύπωμά του.

Ο 17χρονος γκολκίπερ, με την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ του εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έστειλε εκ νέου το μήνυμα, πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός του ότι χαίρεται που έχει τέτοια ομάδα, χαίρεται και για το γεγονός ότι μπορεί ανεπιφύλακτα να στηρίζεται στις ικανότητες, στις δυνατότητες και στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ταλέντο του!

Υ.Γ.: Όταν το μέτρο «χάνει πόντους», παύει να είναι «άριστο». Αυτό για όσους νομίζουν πως ξέρουν να… μετράνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα