Πάλι στην κορυφή η Ρεάλ με τρία γκολ του Κριστιάνο

Με συγκλονιστική εμφάνιση του Άνχελ Ντι Μαρία, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Σεβίλλης με 6-2 και επανήλθε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με διαφορά τριών βαθμών από την Μπαρτσελόνα.

Ο 23χρονος Αργεντινός είχε... κέφια στα πρώτα λεπτά και φρόντισε να χαρίσει ένα γκολ στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δέκατο λεπτό. Ο Ντι Μαρία ήταν... υπαίτιος και του 2-0, αφού πρόσφερε την τελική ασίστ στον Καγιεχόν.

Ένα καταπληκτικό

γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το 3-0 στο 41ο λεπτό, αλλά ο Πέπε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη πριν την λήξη του ημιχρόνου, όταν χτύπησε τον Νεγκρέδο στο πρόσωπο! Αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο η «βασίλισσα» έφθασε στο 4-0 με τον... Ντι Μαρία στο 66ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασώσουν ότι μπορούσαν, αλλά απλά μείωσαν σε 4-1 με τον Νάβας στο 69ο λεπτό, αφού, όμως, αντικαταστάθηκε ο Ντι Μαρία. Από την πλευρά τους, οι Μαδριλένοι συνέχισαν με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 85ο λεπτό και με το 6-1 από τον Χαμίτ Αλντιντόπ στο 89ο λεπτό, πριν μειώσει ο Νεγκρέδο στις καθυστερήσεις σε 6-2. Εν τω μεταξύ, στο 74ο λεπτό ο Μανού αποβλήθηκε με αυστηρή κόκκινη κάρτα και έφερε την αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σεβίλλη: Βάρας, Φάτσιο, Σάχιτς, Ναβάρο (81' Αρμεντέρος), Κάθερς, Ράκιτιτς (68' Καμπάνια), Τροσόφσκι (46' Κανουτέ), Μέντελ, Μανού, Νάβας, Νεγκρέδο.
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Μαρτσέλο, Αρμπελόα, Τσάβι Αλόνσο, Ντιαρά, Ρονάλντο, Καγιεχόν (46' Αλμπιόλ), Μπενζεμά (86' Αλντιντόπ), Ντι Μαρία (67' Κεντίρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα