Έκαναν… ντου στον Σισέ!

08:21 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Τζιμπρίλ Σισέ άφησε την Λάτσιο για την ΚΠΡ, κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε στους φίλους των Ρωμαίων, καθώς έκαναν… ντου στο twitter του Γάλλου σούπερ σταρ!

Ο Σισέ πόσταρε στο twitter του ένα μήνυμα, όπου εξέφραζε την χαρά του για το γκολ

που πέτυχε με την ΚΠΡ στο ντεμπούτο του, κάτι το οποίο έδωσε το… έναυσμα στους οπαδούς της Λάτσιο να ξεκινήσουν την χυδαία επίθεση…

«Πέθανε νέγρε μπάσταρδε, οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν!!!», ανέφερε ένα από τα μηνύματα, με τον Σισέ να απαντάει: «Είσαι ηλίθιος που με προσβάλλεις με αυτόν τον τρόπο επειδή έφυγα από τη Λάτσιο. Είσαι αλήθεια ηλίθιος».

Ωστόσο, ακόμη ένας ανεγκέφαλος επανήλθε: «Τζιμπρίλ είσαι μια μεγάλη μαϊμού», με τον Σισέ να απαντάει: «Μήπως είναι η παρέλαση ηλιθίων σήμερα;», ενώ λίγο αργότερα, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού απάντησε: : «Ξαναγράφω για να δείξω ότι κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο γαμ...οι ηλίθιοι που επειδή έφυγα από μια ομάδα είμαι ένας γαμ...ος νέγρος που αξίζει να πεθάνει. Μια μεγάλη μαϊμού; Είμαι στ' αλήθεια σοκαρισμένος, είστε γαμ...νοι άμυαλοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Τα… γαλλικά συνεχίστηκαν για πολύ ώρα, με τον Σισέ να μην «μασάει», ποστάροντας στο τέλος: «Τελοσπάντων, είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την αποψινή εμφάνιση, πολύ καλή ομαδική δουλειά, ανυπομονώ να αγωνιστώ το Σάββατο μπροστά στους οπαδούς μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα