Τρόμος τα γηρατειά για την Ντέμι Μουρ

08:21 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Η απεγνωσμένη προσπάθεια της 49χρονης ηθοποιού «να μείνει νέα και αδύνατη» την οδήγησαν στην κατάρρευση και τη νοσηλεία στα επείγοντα περιστατικά, λένε οι φίλοι της.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα αίτια που οδήγησαν την διάσημη πρωταγωνίστρια στις καταχρήσεις, την «αποσκελετωμένη» σιλουέτα και την διατροφή (μόνο) με ενεργειακά ποτά δημοσιεύει το αμερικανικό People.

«Η Μουρ προσπαθούσε να σώσει τον γάμο της με τον 33χρονο Αστον Κούτσερ. Οσο έβλεπε πως γερνούσε,

έπειθε τον εαυτό της ότι έπρεπε να κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί νέα και αδύνατη προκειμένου να παραμείνει ελκυστική για τον σύζυγό της. Αναζητούσε διαρκώς την επιβεβαίωση και ήθελε να ξέρει πως την βλέπει «καυτή» και σέξι», δηλώνει κοντινό της πρόσωπο στο περιοδικό ενώ σύμφωνα με άλλη μαρτυρία την Μουρ την εξόντωσε η συναναστροφή με τους νεαρότερους της ανθρώπους.

Ο γάμος διαλύθηκε με ένα «δύσκολο» διαζύγιο κι αφού έγινε γνωστό ότι ο Κούτσερ την είχε απατήσει πολλές φορές. Πίστεψε ότι το λάθος ήταν δικό της, επειδή επέτρεπε στον εαυτό της να γεράσει, και κατέληξε να τρέφεται αποκλειστικά με RedBull. Ο οργανισμός της ήταν τόσο εξασθενημένος, ώστε όταν εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα από το «αέριο γέλιου» έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο για να μην κινδυνεύσει η ζωή της…

Η Ντέμι Μουρ έχει πλέον πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της στο Λος Αντζελες καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες να κρατήσει μακριά της τα media επειδή -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- ντρέπεται πάρα πολύ που λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής βγήκαν στη φόρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα