Δύο σερί οι Ουάιτκαπς

Αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, οι Βανκούβερ Ουάιτκαπς πέτυχαν, για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο MLS, δύο διαδοχικές νίκες κερδίζοντας με 2-1 τους Ντι Σι Γιουνάιτεντ.

Οι «πρωτευουσιάνοι» ήθελαν το «τρίποντο» πάση θυσία, αλλά έχουν ακόμα τρία ματς στο πρόγραμμα τους, στα οποία θα προσπαθήσουν να μπουν στις προνομιούχες θέσεις της λίγκας. Άλλωστε, απόψε στον Καναδά, δέχθηκαν δύο γκολ στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων!

Στο

πρώτο σκόραρε ο Καμίλο Σανβέτσο και στο δεύτερο ο Λονγκ Ταν με κεφαλιά. Αμφότερα τα γκολ καταγράφηκαν στις πρώτες επιθέσεις των δύο 45λεπτων, κάτι που καταδεικνύει την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στις τάξεις των φιλοξενούμενων. Στο 57ο λεπτό, ο Μπράντον Μακντόναλντ μείωσε σε 2-1, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να αποσπάσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μοιραία έμεινε στους 38 και απέχει πέντε πόντους από τις προνομιούχες θέσεις της MLS. Από την πλευρά της, η ομάδα του Βανκούβερ «ανέβηκε» στους 28 και ξεπέρασε τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον στην συνολική κατάταξη της λίγκας.

Βανκούβερ Ουάιτκαπς: Κάνον, Ντεμέριτ, Μίτσελ (61’ Μπόξαλ), Χάρβεϊ, Ρότσατ, Θόρινγκτον, Κόφι, Μπρόβσκι, Καλφάν, Ταν (60’ Χασλί), Σανβέτσο (73’ Σαλίνας).
Ντι Σι Γιουνάιτεντ: Χαμίντ, Μακντόναλτ, Κορμπ, Ουόρλαρντ, Μπουρς, Κινγκ (77’ Ντέιβις), Ντα Λουζ (54’ Κουαράντα), Κίτσεν, Νατζάρ, Ουόλφ, Μπρετσνάιντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα