Παραιτήθηκε ο Ζουτάουτας

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και… πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Λιθουανίας, Ραϊμόντας Ζουτάουτας, υπέβαλε την παραίτηση από την θέση του έπειτα από το τέλος των προκριματικών του EURO 2012.

Άλλωστε, η εκπρόσωπος της βαλτικής χερσονήσου δεν μπόρεσε να οδηγήσει την εθνική του σε κάτι άξιο αναφοράς στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο 39χρονος κόουτς αποδοκιμάστηκε από μερίδα

οπαδών έπειτα από την ήττα με 4-1 στα χέρια της Τσεχίας. Ωστόσο, ο Ζουτάουτας ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του αποχαιρετώντας την Λιθουανία:

«Αφού δεν πέτυχα τους στόχους μας, αποφάσισα ότι ο χρόνος μου τελείωσε. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους και τους οπαδούς που μας υποστήριξαν. Επίσης, εύχομαι καλή επιτυχία στον διάδοχο μου. Ελπίζω να ανακοινωθεί σύντομα. Σε κάθε περίπτωση θα έχει την υποστήριξη μου».

Δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα πιθανού διαδόχου. Πάντως, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού δεν θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την δική μας Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ, κάτι στο οποίο προσέβλεπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα