Διαμαντάκος αντί Σμυρλή στην Εθνική Νέων

Μια αλλαγή υπήρξε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Νέων ενόψει των προπονήσεων και του φιλικού αγώνα με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Τσάνας αποφάσισε την αντικατάσταση του Αλέξανδρου Σμυρλή του Πανιωνίου, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί στην αποστολή, από τον Δημήτρη Διαμαντάκο του Ολυμπιακού.

Πλέον, την αποστολή της Εθνικής Νέων απαρτίζουν οι Ρουγκάλας (Ολυμπιακός), Λυκογιάννης (Ολυμπιακός),

Διαμαντάκος (Ολυμπιακός), Κουσίδης (Παναθηναϊκός), Κασαπάκης (Παναθηναϊκός), Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Μελισσάς (ΠΑΟΚ), Γκαλίτσιος (Λάρισα), Ράνος (Ξάνθη), Μπάγκης (Άρης), Κουρελλάς (Άρης), Γιώτσας (Αστέρας Τρίπολης), Πατινιώτης (Κέρκυρα), Κούρος (Πανιώνιος), Καϊμακαμούδης (Ατρόμητος), Μπάρκας (Ατρόμητος).

Παράλληλα, η πρωινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (20/12) ναι μεν θα γίνει την ίδια ώρα (10:30), ωστόσο θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου στο Κορωπί και όχι στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ρέντη.

Να θυμίσουμε ότι η προπόνηση της Δευτέρας (19/12) θα γίνει στις 16:30 στο Ρέντη, όπως και η απογευματινή της Τρίτης (20/12, 17:30). Για την Τετάρτη (21/12) στις 11:30 έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα