Διπλό και μεταγραφή για τον Ολυμπιακό

Νίκη επί της Νανσί στη Γαλλία θέλει ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η νίκη με 86-61 επί της Καντού ήταν ακριβώς ό,τι... χρειαζόταν ο Ολυμπιακός για να μην έχει ιδιαίτερο άγχος στην τελευταία αγωνιστική, σχετικά με την πρόκρισή του στο Top

16. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έκαναν αυτό που έπρεπε και πλέον θέλουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση για να έχουν ευνοϊκότερη κλήρωση στην επόμενη φάση.

Η ευκαιρία που έχουν μπροστά τους είναι ασφαλώς μεγάλη, καθώς χωρίς τον Νικολά Μπατούμ, που αποχώρησε μετά την άρση του λοκ άουτ στο ΝΒΑ, η γαλλική ομάδα είναι εμφανώς αποδυναμωμένη. Συνεπώς, το διπλό είναι ένας εφικτός στόχος, ο οποίος εφόσον επιτευχθεί θα επιτρέψει στην ομάδα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στη διοργάνωση.

Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο πως στον Ολυμπιακό θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση ενόψει του Top 16 και ήδη ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και ο Βαγγέλης Αγγέλου, ψάχνουν για έναν γκαρντ που θα βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Μάρκο Γιάριτς είναι μία από τις επιλογές, αλλά δεν αποκλείεται και κάποια επιλογή από το ΝΒΑ. Το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ ξεκινάει στις 25 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε οι ερυθρόλευκοι πιθανότατα θα περιμένουν τα... κοψίματα από τα ρόστερ των ομάδων. Εφόσον κάποιος παίκτης μείνει ελεύθερος και ταιριάζει στον Ολυμπιακό, θα αποκτηθεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα