«Δεν θα ανεχτούμε άλλες επιθέσεις»

Θέση για τις επιθέσεις που δέχονται το τελευταίο διάστημα μέλη του ΔΣ της Καβάλας πήρε η διοίκηση του συλλόγου.

Δελτίου τύπου εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ, το οποίο αναφέρει:

«Μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες γύρω από την ομάδα μας που μόνο κακό κάνουν στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, οφείλουμε να δώσουμε μερικές διευκρινίσεις στον υγιή

φίλαθλο κόσμο της Καβάλας. Πρώτον, καταδικάζουμε και δεν θα ανεχτούμε ξανά προσωπικές επιθέσεις κατά μελών του συμβουλίου μας, τα οποία ως γνωστόν είναι καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά, αλλά και την παράνομη είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο χωρίς την πληρωμή εισιτηρίου.

Δεύτερον, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι χορηγοί και οι απλοί φίλαθλοι, δεσμεύτηκαν πριν από τις εκλογές πως θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα μας, το έχουν πράξει όπως ακριβώς είχε εξαρχής συμφωνηθεί, και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά γιατί δίχως αυτούς δεν θα ήταν εφικτή όχι μόνο η οικονομική υπέρβαση (διπλασιασμός προϋπολογισμού) στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όχι μόνο οι παροχές υψηλού επιπέδου που απολαμβάνει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα αλλά και η πλήρη τακτοποίηση όλων των μέχρι τώρα οικονομικών μας υποχρεώσεων. Ειδικά για το τελευταίο, δεν είναι τυχαία η πολύ καλή φήμη που έχει αποκτήσει η ομάδα μας λόγω της οικονομικής της φερεγγυότητας, πράγμα που ως γνωστόν σπανίζει στις μέρες μας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε στον απολογισμό της χρονιάς, τόσο οι χορηγοί μας όσο και τα μέλη του σωματείου μας που μας στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες, θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις δράσεις, τα έσοδα και τα έξοδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα