Η ακτιβίστρια «Ζήνα» (ΦΩΤΟ)

21:26 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ατρόμητη και αγωνίστρια και στην πραγματική της ζωής αποδεικνύεται η Λούσι Λόουλες που την γνωρίσαμε όλοι ως Ζήνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου!

Αν ως Ζήνα πολεμούσε τέρατα της μυθολογίας, ως Λούσι πολεμά τις μεγάλες πετρελαιοεταιρείες μαζί με την Greenpeace! Έτσι, δεν δίστασε να ανέβει πάνω σε έναν πύργο 53 μέτρων του πλοίου Noble Discovery στη βόρεια Νέα Ζηλανδία.

Το πλοίο ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για να ανοίξει δοκιμαστική γεώτρηση

στην Αρκτική. Η Λόουλες μαζί με ένα ακόμα μέλος της Greenpeace ανέβηκαν στο σκάφος και ανήρτησαν ένα πανό που έλεγε «Σταματήστε τη Shell, σώστε την Αρκτική».

Η ίδια πάνω από τον πύργο μιλώντας στο κινητό δήλωσε: «Πιστεύω πραγματιά σε αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και να μην περιμένουμε πρώτα να στερέψουμε τη γη και από την τελευταία σταγόνα πετρελαίου». Όπως μάλιστα είπε δεν την ενδιέφερ ακόμα και να συλληφθεί γι' αυτό, αρκεί να σώσει μια από τις τελευταίες παρθένες περιοχές του περιβάλλοντος.

Οι ακτιβιστές παραμένουν ακόμα πάνω στο πλοίο που όπως λένε έχει σκοπό να ανοίξει πέντε γεωτρήσεις στην Αρκτική, ενώ στο σημείο έχει φτάσει και η αστυνομία που προσπαθεί να διαπραγματευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα