Δεν ανησυχεί ο Rodgers

07:41 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το 15-1 των Γκριν Μπέι Πάκερς στην regular season εξασφάλισε ρεπό μίας εβδομάδας πριν την έναρξη των play off, το οποίο δεν απασχολεί τον Aaron Rodgers.

Πέρυσι, ο συγκεκριμένος quarterback οδήγησε τους Πάκερς στην κορυφή και στην κατάκτηση του Super Bowl, αν και ο σύλλογος του εισήλθε στα play off σαν wild

card. Φέτος, σαν παγκόσμιοι πρωταθλητές, άγγιξαν το αήττητο, αλλά το 15-1 ήταν υπεραρκετό για την πρώτη θέση, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά των play off.

O ίδιος ο Rodgers έδειξε πως το ρεπό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αντίθετα τόνισε ότι όλοι πρέπει να προσέξουν την φυσική τους κατάσταση, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων στα ημιτελικά του NFC:

«Δεν ανησυχώ. Δε νομίζω πως θα μας επηρεάσει η διακοπή δύο εβδομάδων. Οι διακοπές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Άλλωστε αυτές υπάρχουν στην regular season και στην preseason. Το ζήτημα είναι να μείνεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. Πρέπει να διατηρήσεις την απαραίτητη φυσική κατάσταση και εγώ νιώθω καλά αυτή τη στιγμή».

Ο πρώτος αγώνας των Πάκερς στην post season θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου. Ο αντίπαλος τους θα καθοριστεί από τους προκριματικούς του ερχόμενου σαββατοκύριακου.

Keywords
Τυχαία Θέματα