Χατζηθεοδώρου: «Δεν θέλω να πω το «αντίο» χωρίς τίτλο»

Ο κορυφαίος σε τίτλους Έλληνας αθλητής, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μιλά έξω από τα… δόντια, για τις πιο δύσκολες, όπως παραδέχεται ο ίδιος, στιγμές στην καριέρα του, αφού μετά από 17 χρόνια, δεν κατάφερε να «γευτεί» την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Τις πιο δύσκολες στιγμές στην αθλητική του καριέρα περνά ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, αφού μετά από 17 χρόνια δεν πανηγύρισε τίτλο, σε μία άσχημη όπως εξελίχθηκε για τον ίδιο και την ομάδα του, χρονιά. Ο «άρχοντας» των τίτλων, αφού βρίσκεται πρώτος στη λίστα στην Ελλάδα,

με την κατάκτηση 31 τροπαίων, παραχωρεί εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο Onsports και δεν διστάζει να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα του θέσαμε.

Πήρες τον πρώτο σου τίτλο στα 19 σου χρόνια και έφτασες 36 για να μην πανηγυρίσεις κάποιο τρόπαιο. Πώς είναι να μην παίρνεις έναν τίτλο μετά από 17 χρόνια;

Μετά από 16 αγωνιστικές σεζόν… Είναι πρωτόγνωρό συναίσθημα για μένα. Ήλπιζα ότι από τη στιγμή που φτάσαμε τόσο κοντά στο Κύπελλο, θα πανηγυρίζαμε τον τίτλο, που θα ήταν ιστορικός για την ομάδα της Χίου. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε και από ‘ κει και πέρα, αυτό που μας απασχολεί είναι η επόμενη ημέρα, τι θα πράξει ο πρόεδρος, Παναγιώτης Παππής και αν θα υπάρξει συνέχεια για αυτήν την ομάδα.

Ισχύει ότι σας έγινε περικοπή της τάξεως των 20%;

Καμία περικοπή δεν μας έγινε. Ο πρόεδρος είναι απόλυτα συνεπής, μας πληρώνει κάθε 15 ημέρες και μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε. Δεν έχει μιλήσει καθόλου για το οικονομικό και είναι η πρώτη φορά ακούω για περικοπές. Από ‘και πέρα, τι έχει στο μυαλό του για τη συνέχεια μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Η κατάσταση είναι δύσκολη στην χώρα και το άθλημά μας έχει πληγωθεί αρκετά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτόν τον άνθρωπο, που λατρεύει το πόλο της Χίου και μακάρι να μείνει στο πόλο. Εύχομαι να μπουν και άλλοι άνθρωποι, άνθρωποι – χρηματοδότες σε όλα τα σωματεία, γιατί κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται, τείνει να σβήσει.

Το μετάνιωσες που άφησες την Παρτιζάν για να έρθεις στην Χίο;

Άφησα το εξωτερικό λόγω λιμενικού σώματος, αφού δεν μπορούσα να βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στο εξωτερικό. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν πρόπερσι στα μισά της σεζόν, είδα πόση όρεξη είχαν ο πρόεδρος και ο τότε προπονητής Βαγγέλης Ρούπακας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη συνάντηση και όταν τελείωσε η αγωνιστική σεζόν με την Παρτιζάν, η μοναδική εν Ελλάδι πρόταση που είχα, ήταν από την Χίο. Όχι μόνο δεν μετάνιωσα αλλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και προνομιούχο, αφού ήρθα σε ένα σωματείο υγιές και με υψηλούς στόχους. Δεν φανταζόμουν ότι θα στραβώσει έτσι, στο τελείωμα της σεζόν.

Τι συνέβη και στράβωσαν τα πράγματα;

Από την αρχή μέχρι τώρα, ήταν όλα ανάποδα. Δεν είχαμε καθόλου τύχη. Πληγωθήκαμε με αλλεπάλληλους τραυματισμούς, αλλάξαμε προπονητή και δεν είχαμε το χρονικό περιθώριο για να δουλέψουμε περισσότερο με τον νέο. Μας «σκότωσαν» οι συνεχείς διακοπές λόγω Εθνικής, κάτι που έγινε βέβαια για όλες τις ομάδες, μείναμε δύο μεγάλες περιόδους χωρίς κολυμβητήριο αφού και το

Keywords
Τυχαία Θέματα