Αρνητικός ο Τζορτζ Κοτταράς για τους Μιλγουόκι Μπρούερς

Την ήττα με 4-3 από τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς στο 14ο inning γνώρισαν οι Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά.

Συγκεκριμένα ο Hector Sanchez «έγραψε» ατομικό home run σε βάρος του Juan Perez (0-1) στο πέμπτο extra inning. Ακολούθησε «καθαρό» inning του Santiago Casilla (1-2), ο οποίος είχε «βγάλει» και το 13ο του αγώνα. Πάντως ο Buster Posey είχε διαμορφώσει το 2-0 με διπλό home

run στο πρώτο inning, πριν ισοφαρίσει ο Ryan Braun με ατομικό στο όγδοο. Από την πλευρά του, ο Κοτταράς είχε 0/4 hits με παθητικό τριών strikeouts, ενώ ο Braun αποχώρησε τραυματισμένος.

Με νικητήριο διπλό home run του Tyler Greene στο όγδοο inning οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς κέρδισαν με 4-3 τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Τη νίκη χρεώθηκε ο Jason Motte (3-1), αν και παραχώρησε 2-run double στον Jesus Guzman στο όγδοο inning.

Οι Jason Castro και Chris Johnson είχαν τριπλά home runs στο 8-4 των Χιούστον Άστρος επί των Σικάγο Καμπς. Επίσης ο Bud Norris (5-1) κράτησε το «μηδέν» για επτά innings, ενώ ο Jed Lowrie σημείωσε το τρίτο home run των «άστρων».

Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα επτά παιχνίδια του σημερινού προγράμματος. Σε εξέλιξη είναι τα Αριζόνα Κάρντιναλς-Λος Άντζελες Ντότζερς, Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Έιντζελς και Σιάτλ Μάρινερς-Τέξας Ρέιντζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα