Χατ τρικ του Carter των Μπλου Τζάκετς

Το αρνητικό σερί των Σαν Χοσέ Σαρκς συνεχίστηκε με ήττα 6-3 στην έδρα των ουραγών του πρωταθλήματος, Κολόμπους Μπλου Τζάκετς.

Στην πρώτη περίοδο, οι Τζάκετς σημείωσαν τέσσερα γκολ και διασφάλισαν... διπλό σκορ σε βάρος των «καρχαριών». Μεταξύ άλλων, ο Jeff Carter πέτυχε τρία τέρματα, εκ των οποίων τα δύο σημειώθηκαν σε power play σε βάρος των πρωτοπόρων της Pacific.

Ακόμα, οι

R.J. Umberger και Rick Nash ανέβασαν τις... μετοχές τους με ένα γκολ και μία ασίστ ο καθένας, ενώ ο David Savard σημείωσε το άλλο γκολ των γηπεδούχων, ο Vinny Prospal είχε τρεις ασίστ και ο Derick Brassard δύο. Από την πλευρά του, ο Steve Mason έγινε ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες νίκες για τους Μπλου Τζάκετς σε όλη την ιστορία του συλλόγου του Οχάιο.

Για τους Σαρκς σκόραρε δύο φορές ο Logan Couture και μία ο Joe Thornton. Πάντως, ο Antti Niemi αντικαταστάθηκε από τον Thomas Greiss ύστερα από το 3-0, αλλά ούτε η αλλαγή γκολκίπερ απέτρεψε την τέταρτη διαδοχική ήττα της ομάδας του Σαν Χοσέ.

Έτσι έμεινε στους 69 βαθμούς διατηρώντας προβάδισμα δύο βαθμών έναντι της δεύτερης ομάδας της Pacific, Φίνιξ Κογιότες. Από την πλευρά τους, οι Μπλου Τζάκετς ανήλθαν στους 43, αλλά παραμένουν 22 βαθμούς μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα