Πέρασαν με Fayne στην παράταση οι Ντέβιλς

Με τυχερό γκολ του Mark Fayne στην παράταση, οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς κέρδισαν με 4-3 τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς.

Ένα αδύναμο σουτ του 24χρονου αμυντικού στο 1:18 του έξτρα πεντάλεπτου βρήκε το δρόμο του προς τα δίχτυα του Jonas Gustavsson. Σε κάθε περίπτωση o Fayne αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους «διαβόλους».

Μόλις 44 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας,

το 31ο φετινό γκολ του Phil Kessel υποχρέωσε την έναρξη της παράτασης, καθώς αυτό διαμόρφωσε το 3-3. Εντούτοις, οι Ντέβιλς, με γκολ των Petr Sykora, ο οποίος είχε και μία ασίστ, του David Clarkson και του πρώην παίκτη των Λιφς, Alexei Ponikarovsky, πήραν την τέταρτη τους συνεχόμενη νίκη, με το προαναφερόμενο γκολ στον έξτρα χρόνο.

Για τον καναδικό σύλλογο, πέρα από τον Kessel, o Tim Connolly και o Clarke MacArthur παραβίασαν την εστία του Martin Brodeur (29 απ.). Με τον βαθμό της... παρηγοριάς, οι Μέιπλ Λιφς συμπλήρωσαν 65 και εισχώρησαν, για την ώρα τουλάχιστον, στην προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Νιου Τζέρζεϊ επανέκτησε την τέταρτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ «ανεβαίνοντας» στους 74 βαθμούς. Πλέον οι Ντέβιλς απέχουν έξι από τα ρετιρέ της Atlantic και της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα