Προτίμησαν Routt οι Τσιφς

Το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Brandon Carr μάλλον αποφεύγεται, αφού οι Κάνσας Σίτι Τσιφς απέκτησαν τον Stanford Routt για τη θέση του cornerback.

Μάλιστα πρόσφεραν σημαντική αύξηση αποδοχών στον 28χρονο πρώην άσο των Όκλαντ Ρέιντερς, αφού ο Carr ήταν ιδιαίτερα «τσουχτερός». Συγκεκριμένα, ο Routt θα εισπράξει 19.6 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια συν τέσσερα εκατομμύρια σαν πριμ υπογραφής. Από την άλλη, η αυτόματη ανανέωση του Carr θα ήταν ακόμα πιο ακριβή και ήταν φανερό πως οι Τσιφς δεν ήθελαν να επενδύσουν τόσα χρήματα πάνω του.

Πλέον,

ο Routt είναι στην τρίτη θέση των cornerbacks αναφορικά με τους ετήσιους μισθούς τους. Μάλιστα απέρριψε προτάσεις των Μπάφαλο Μπιλς, Σινσινάτι Μπένγκαλς, Χιούστον Τέξανς, Νιου Ορλίνς Σέιντς, Μινεσότα Βάικινγκς και Τενεσί Τάιτανς, πριν συμφωνήσει με τους Τσιφς. Σχετικά με τους Ρέιντερς, αυτοί τον αποδέσμευσαν από πενταετές συμβόλαιο και του οφείλουν ακόμα πέντε εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα καταβληθούν τον Μάρτιο.

Προφανώς η προσθήκη είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε, θα καλύψει το κενό του Carr, ο οποίος υπήρξε βασικός για όλα τα παιχνίδια των Τσιφς τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Αν μη τι άλλο, η ομάδα του Κάνσας έδειξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Routt.

Keywords
Τυχαία Θέματα