Χαρίσης: «Ανέλπιστη κάθε φετινή νίκη»

Τους πάντες διέψευσε ο Κολοσσός Ρόδου με τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Κώστα Χαρίση.

Ο 32άχρονος σέντερ παραδέχθηκε πως πέτυχαν μια μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, την οποία κανείς δεν περίμενε, ειδικά μετά τις δύο ευρείας έκτασης ήττες τους στο ΟΑΚΑ: «Ύστερα από δύο παιχνίδια των 40 πόντων στην Αθήνα ήρθαμε εδώ, βγάλαμε ενέργεια και ήταν

ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, είχαμε πιο καθαρό μυαλό και θεωρώ πως με τη βοήθεια της τύχης πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, την οποία κατά τα ψέματα κανείς δεν περίμενε».

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και ο Κώστας Χαρίσης δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στη μεγάλη πορεία των αντιπάλων τους, αλλά και στην απόδοση των συμπαικτών του στον τρίτο ημιτελικό: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη πορεία του, αλλά και στους συμπαίκτες και τους προπονητές για αυτό που πετύχαμε σήμερα (28/04). Τώρα, θα τα ξαναπούμε στο ίδιο μέρος. Κάθε νίκη φέτος ήταν ανέλπιστη, γιατί θέλαμε να δούμε πού πατάμε τη φετινή χρονιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάναμε καλά τη δουλειά μας, για αυτό και έχουμε αυτή την πορεία, με αποκορύφωμα το σημερινό (28/04) παιχνίδι, το οποίο ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα