Χάνει το ξεκίνημα της νέας σεζόν ο Ρόουζ

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος ενδέχεται να χάσει το πρώτο κομμάτι του 2012-13, μέχρι να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Το πρωί του Σαββάτου (12/05) εγχειρίστηκε ο 23χρονος πλέι-μέικερ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Σικάγο Μπουλς. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση του συλλόγου της «πόλης των ανέμων», η οποία θα αναφέρει το επίσημο διάστημα αποθεραπείας. Ωστόσο, οι αρχικές ενδείξεις δείχνουν πως θα απουσιάσει τουλάχιστον από τα ξεκίνημα

της νέας σεζόν και από ολόκληρη των προετοιμασία, η οποία θα αρχίσει τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα αναμένονται οκτώ με δέκα μήνες αποθεραπείας.

Θυμίζουμε πως η φετινή σεζόν ήταν γεμάτη τραυματισμούς για τον MVP του περσινού πρωταθλήματος. Ο τελευταίος και ο μοιραίος καταγράφηκε στον πρώτο αγώνα των playoffs, όταν ο Ρόουζ πάτησε άτσαλα στο παρκέ σε ανύποπτη φάση, ενώ η ομάδα του είχε ήδη εξασφαλίσει τη νίκη. Οι «ταύροι» συνέχισαν χωρίς τον βασικό τους «άσο» και αποκλείστηκαν από τους Φιλαδέλφεια 76ερς σε έξι παιχνίδια.

Ακόμα έγινε γνωστό πως οι Μπουλς θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του restricted free agent, Ομέρ Ασίκ. Επίσης είναι αρκετά πιθανό να επεκταθούν μονομερώς τα συμφωνητικά των Σι Τζέι Ουότσον, Ρόνι Μπρούερ και Κάιλ Κόρβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα