ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Μακάρι και άλλα παιδιά να βρεθούν στην ανδρική ομάδα"

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και ο προπονητής των "πρασίνων", Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε πως το σημαντικότερο είναι και άλλοι αθλητές να αγωνιστούν με την ανδρική ομάδα.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού", μίλησε στον ΝοvaΣΠΟΡ fm 94.6 για την επιτυχία των εφήβων, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τον μακροπρόθεσμο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το οι μικροί να γίνουν μέλος της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Για το πρόγραμμα που ακολουθούν οι μικροί :"Ακολουθούμε το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας και έχουμε ήδη στείλει εκεί δύο παιδιά".

-Για το πότε ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια : "Όλη αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια , ωστόσο τα τελευταία 6 χρόνια πρωταγωνιστούμε στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Φτιάχνεται η ομάδα εδώ και δύο χρονιά για να τα καταφέρουμε".

-Για το αν υπάρχουν παίκτες στην ανδρική ομάδα :"Μακάρι η πρώτη ομάδα να πάρει και άλλα παιδια".

-Για το αν δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από κάποιο μέλος της ανδρικής ομάδας : "Είχαμε τηλέφωνο από τον κύριο Ιτούδη και μας έδωσε τα συγχαρητήρια".

-Για το πώς το γλέντησαν τα παιδιά : "Τα περισσότερα έχουν σχολείο αύριο και δεν το γλέντησαν. Απλά πήγανε στην παραλία και χαλάρωσαν".

-Για το πόσο δύσκολο ήταν: "Είμαι 11 χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ δύσκολο να φτιάχνεις ομάδες όταν φεύγουν μερικοί παίκτες λόγω ηλικίας και όταν έχουν διάβασμα λόγω των πανελληνίων είναι πολύ δύσκολο"

Keywords
Τυχαία Θέματα