Μπρατσόλης: «Δεν αντέχουμε άλλο τη μετάθεση των υποσχέσεων»

17:17 2/3/2012 - Πηγή: OnSports


Παρουσία φορέων της πολιτείας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (1/3) η σύσκεψη της ΕΠΣ Πειραιά, με θέμα την παρουσίαση των αιτημάτων της και την υλοποίηση όσων έχουν υποσχεθεί προς τα πειραϊκά σωματεία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1.3.2012 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

η προγραμματισμένη σύσκεψη της Διοίκησης της Ένωσης με τους Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους της εδαφικής της έκτασης, με θέμα την παρουσίαση των αιτημάτων προτεραιοτήτων της Ε.Π.Σ.Π. με στόχο την άμεση υλοποίηση των υποσχόμενων στα πειραϊκά σωματεία, όσο και την προώθηση των αιτημάτων του ποδοσφαιρικού Πειραιά, ανά περιοχή και Δήμο.
Στη 2ωρη σύσκεψη πήραν μέρος από την Ε.Π.Σ.Π. ο Πρόεδρος κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ.ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, η Β’ Αντιπρόεδρος κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ο Γεν.Γραμματέας κ.ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ, ο Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών κ.ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο αναπληρωτής Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών κ.ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑΣ, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ, ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ, τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.κ. ΚΩΝ.ΚΩΣΤΑΚΗΣ, Γ.ΣΙΚΑΟΥΛΗΣ και το μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. κ.ΝΙΚ.ΑΓΑΔΑΚΟΣ.
Από τους Βουλευτές συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. ΓΡ.ΝΙΩΤΗΣ και οι Βουλευτές κ.κ.ΔΗΜ.ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ, ΔΗΜ.ΚΑΡΥΔΗΣ, Ι.ΤΡΑΓΑΚΗΣ, ΑΝ.ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΝ.ΜΕΛΑΣ, κα ΔΙΑΜ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ μαζί με τους κ.κ. ΗΛ.ΣΑΛΠΕΑ και Ι.ΑΓΓΕΛΙΝΙΑΔΗ, Γ.ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ και ο εκπρόσωπος των κ.κ. Θ.ΔΡΙΤΣΑ και ΠΑΝ.ΛΑΦΑΖΑΝΗ κ.ΕΜ.ΣΑΡΡΗΣ.
Από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ.ΣΤ.ΧΡΗΣΤΟΥ, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.ΔΗΜ.ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ, εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη ΕΣΠΑ κ. ΛΕΩΝ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ο κ. ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ.
Από τις Δημοτικές Αρχές οι κ.κ. ΑΝΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ εκπρόσωπος του Δήμου Πειραιά, ΣΠ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ εκπρόσωπος του Δήμου Σαλαμίνας και ο κ.Γ.ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ εκπρόσωπος του Δήμου Καλλιθέας.
Παρόν δήλωσαν και συμφώνησαν με τα αιτήματα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στη σύσκεψη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τους με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π, οι Βουλευτές κκ..Ι.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και. Θ.ΔΡΙΤΣΑΣ και ΠΑΝ.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ καλωσόρισε τους παραβρεθέντες στη σύσκεψη – πρωτοβουλία που πραγματοποίησε η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, εκ μέρους των πειραϊκών σωματείων, για να καταθέσει άλλη μια φορά τα αιτήματα.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συζήτηση της Ένωσης, ενημέρωσε ότι η ατζέντα-αιτήματα έχει αποσταλεί έγκαιρα σε όλους τους εκπροσώπους της πολιτείας, της Περιφερειακής και Δημοτικής Αυτοδιοίκησης όλης της εδαφικής έκτασης της Ε.Π.Σ.Π.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρουσίασε συνοπτικά όλα τα αιτήματα και τις βασικές προτεραιότητες του ποδοσφαιρικού Πειραιά, στα γηπεδικά, οικονομικά, ως και θέματα υγείας των ποδοσφαιριστών που παλεύουν τα σωματεία μας και η Ένωση.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. επικέντρωσε την εισήγηση του στην προτεραιότητα της ανακατασκευής του γηπέδου τ
Keywords
Τυχαία Θέματα