Μπούντιμιρ… από το νέο έτος

Ο Μάριο Μπούντιμιρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα και τέθηκε εκτός μάχης για την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό αλλά και από αυτή με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο.

{textlink02}

Ο Κροάτης επιθετικός έχει τελικά πιο σοβαρό πρόβλημα από αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι του Εργοτέλη κι έτσι θα παραμείνει εκτός δράσης για παραπάνω από δυο εβδομάδας. Ο Μπούντιμιρ έχει ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο (πέλμα), που τον ταλαιπώρησε και πριν από ενάμιση μήνα με αποτέλεσμα να είναι εκτός για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό και να μην ταξιδέψει στις Σέρρες

σε μια εβδομάδα από τώρα για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Ο Κροάτης μάλιστα θα μείνει για 3η φορά φέτος εκτός για λόγους τραυματισμού κι αυτό είναι αρκετό για να κάνει τους ανθρώπους του Εργοτέλη να ανησυχούν. Πάντως ο έμπειρος φορ των Κρητικών θα αρχίσει να κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα έτσι ώστε να επιστρέψει χωρίς προβλήματα στις 4 Ιανουαρίου απέναντι στη Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Όσο για την επιλογή του Καραγεωργίου στα ματς που θα απουσιάσει ο Μπούντιμιρ, αυτή δεν είναι άλλη από τον Νίκο Κατσικοκέρη που θα σηκώσει το επιθετικό βάρος για τον Εργοτέλη στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, έχοντας ανταποκριθεί ως τώρα τις φορές που χρειάστηκε να βοηθήσει την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα