Μπορμπόκης: «Ο ΠΑΟΚ θέλει στήριξη»

Ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ύψωσε ο Στέφανος Μπορμπόκης, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», ο Στέφανος Μπορμπόκης τόνισε αρχικά: «Υπάρχουν τραυματισμοί και ενδιάμεσα παιχνίδια στο Europa League. Ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά, διότι

παίζει ρόλο και το γεγονός ότι αλλάζει συνέχεια όλη η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δε βρίσκει έτσι ρυθμό. Οι παίκτες που δεν αγωνίζονται, δεν αναπληρώνεται το κενό τους.

Αυτό δεν έχει γίνει σε 2-3 ματς, αλλά σε περισσότερα. Και σε αυτό το σημείο ρωτάω... Αν τραυματιστεί ο Λέτο, δεν θα είναι απώλεια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την παρούσα στιγμή είναι ο πιο φορμαρισμένος; Κι αν έχει επτά απουσίες, όπως ο ΠΑΟΚ, θα έβρισκε ποτέ ρυθμό; Το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι και δεν παίζουν είναι χαζομάρες...»

Αναφορικά με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ τόνισε: «Για να εκφέρω γνώμη πρέπει να είμαι εκεί, να δω την προπόνηση. Δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να απαντήσω».

Ενώ για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ακόμη στην Ευρώπη, είπε: «Υπάρχει διαχωρισμός μετά Ελλάδας κι Ευρώπης. Κι εγώ όταν έπαιζα στην Ευρώπη, αλλιώς ένιωθα. Ομως μια ομάδα το πρωτάθλημα την... σηκώνει κι όχι η Ευρώπη. Αν ήμασταν δηλαδή κοντά στους δύο της Αθήνας και δεν πηγαίναμε καλά στο Europa League, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Ο Μπορμπόκης μίλησε και για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης: «Προηγήθηκε ο Αστέρας σε ένα κακό σημείο, στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου. Αν ο ΠΑΟΚ πετύχαινε γκολ μέχρι το 80', θα το γύριζε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε καλά η ομάδα, είχε ευκαιρίες. Πάντως εγώ θα άφηνα τον Σαλπιγγίδη μαζί με τον Παπάζογλου στην επίθεση. Βέβαια αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο εκάστοτε προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμάς τι να κάνει».

Τέλος, για τον Λάζλο Μπόλονι, είπε: «Τι να πω για τον προπονητή... Ο άνθρωπος συνέχεια έχει, δύο, τρεις, πέντε και επτά απουσίες. Ξεκίνησε καλά, η ομάδα έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά λόγω των τραυματισμών παρουσιάστηκε πρόβλημα.

Περιμένω, πάντως, ότι η ομάδα θα αντιδράσει. Η ομάδα τώρα θέλει στήριξη, στα δύσκολα. Δεν είναι καλές οι βρισιές στους παίκτες... Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα