Απίστευτο συμβάν με έφεδρο στην Κύπρο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στην εθνοφρουρά της Κύπρου με πρωταγωνιστές δύο ΕΠΥ και έναν μόνιμο αρχιλοχία που κακοποίησαν απάνθρωπα έναν έφεδρο γιατί ζωγράφισε ένα τριφύλλι σε ένα χαρτί!

Ο πατέρας του 18χρονου εθνοφρουρού έκανε την καταγγελία για το περιστατικό και ανέφερε πως οι τρεις δράστες αφού έβρισαν τον γιο του στη συνέχεια τον έδεσαν σε μια καρέκλα με πλαστική ταινία και τον έβαλαν ανάποδα μέσα σε

ένα βαρέλι. Όλα αυτά, με αφορμή ένα τριφύλλι που ζωγράφισε ο νεαρός, έφεδρος εθνοφρουρός που υπηρετεί στην Κύπρο, λόγω της αγάπης του προς τον Παναθηναϊκό!

«Παρόμοια περιστατικά δεν έχουν καμία θέση στην Εθνική μας Φρουρά, έστω και αν είναι εντελώς μεμονωμένα Το σχετικό επεισόδιο βρίσκεται υπό διερεύνηση, ασκείται ποινική ανάκριση και εκείνοι οι οποίοι ευθύνονται θα παραπεμφθούν και θα τιμωρηθούν με κάθε αυστηρότητα επειδή παρόμοια φαινόμενα -επαναλαμβάνω- δεν έχουν θέση σε έναν ανθρώπινο στρατό όπως είναι η κυπριακή εθνοφρουρά», τόνισε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Δημήτρης Ηλιάδης που επιβεβαίωσε το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα