Μπόγρης: «Τυχερός που έπαιξε στον Άρη»

20:31 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή παρουσία του στον Άρη, ο οποίος τον έβγαλε από τη… ναφθαλίνη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο νεαρός σέντερ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal», ευχαρίστησε θερμά τους Θεσσαλονικείς που του έδωσαν την ευκαιρία να ξεφύγει από την αγωνιστική απραξία και παραδέχθηκε πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, αν και δεν αποκλείει τη λύση του εξωτερικού. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη

φετινή παρουσία του στον Άρη: «Έπειτα από δυο χρόνια απραξίας, ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία που έψαχνα, μου έδωσε ρόλο και τη δυνατότητα να βγάλω στο παρκέ τη διάθεση που είχα για μπάσκετ. Αυτό, ό,τι και να γίνει στο μέλλον, δεν το ξεχνάω και θέλω να ευχαριστήσω τους κόουτς μου, τον κ. Αλεξανδρή αλλά και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, για τη στήριξη. Χάρηκα την παρουσία μου στον Άρη και αισθάνομαι τυχερός που έπαιξα για αυτόν».

Για το εάν θα παραμείνει στον Άρη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, είναι πολύ νωρίς, εκτιμώ ότι πριν από τον Αύγουστο οι ομάδες δεν θα κάνουν τις κινήσεις τους. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να μείνω. Σίγουρα θα ήταν επιπλέον κίνητρο για εμένα η συμμετοχή του Άρη σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, ίσως μέσω κάποιας wild card, αλλά αυτό είναι θέμα διοίκησης. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά εδώ συνηθίζουν να λένε «Άρης είσαι». Στο μυαλό μου υπάρχει και το εξωτερικό, όμως πρώτη μου επιλογή θα είναι ο Άρης».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Δεν είναι αλήθεια ότι η ομάδα ήταν αποτυχημένη ή ένα μηδενικό. Αυτό το λένε όσοι απλώς έβλεπαν τα σκορ, γιατί όσοι παρακολούθησαν παιχνίδια του Άρη θα συμφωνήσουν πως η ομάδα και ταλέντο είχε και καλό μπάσκετ έπαιξε. Για την τελική βαθμολογία υπάρχουν εξηγήσεις. Ο Άρης πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα. Εκείνες οι έξι συνεχόμενες ήττες στην αρχή στοίχισαν πάρα πολύ. Οι προσθήκες έγιναν μετά. Εγώ κι ο Τσαλδάρης σας θυμίζω πως ήρθαμε 2-3 μήνες μετά. Όταν η ομάδα κάποια στιγμή άρχισε να ρολάρει έφυγε ο Τζέιμς, ο παίκτης που κρατούσε περισσότερο από όλους την μπάλα στα χέρια του και στον οποίο στηριζόταν επιθετικά ο Άρης. Εκείνη η αποχώρηση προκάλεσε αγωνιστικό σοκ. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα ανταποκρίθηκε και πάλι, όμως, όχι αμέσως. Σε εκείνο το διάστημα έγιναν δύο, τρεις χαζές ήττες κι αν τα βάλετε κάτω θα δείτε ότι για δύο νίκες δεν πήγαμε τετράδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα