Ο Ναδάλ, ο Τζόκοβιτς και η Ρεάλ

20:31 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

O Ισπανός τενίστας Ράφαελ Ναδάλ βρέθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπου συνάντησε τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο συγκεκριμένο γήπεδο θα αναμετρηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στις 14 Ιουλίου σε φιλανθρωπικό αγώνα.

Ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιδιώξουν να γράψουν ιστορία όταν θα δώσουν φιθανθρωπικό αγώνα τένις στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στη Μαδρίτη. Ο αγώνας της 14ης Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί

στο «σπίτι» της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ έλευσης κόσμου σε έναν αγώνα τένις.

Τα χρήματα που θα μαζευτούν από το παιχνίδι μεταξύ του Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς και του δεύτερου Ράφαελ Ναδάλ, θα μοιραστούν στο ίδρυμα του Ναδάλ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Για εμένα και το ίδρυμά μου είναι τεράστια τιμή που θα συμμετάσχω σε έναν αγώνα φιλανθρωπίας και μάλιστα σε ένα στάδιο, όπως είναι το Σαντιάγκο Μπερναμπέου», είπε ο Ναδάλ.

«Επίσης να ευχαριστήσω τον Νόβακ που δέχτηκε, γιατί μία περίοδος όπως αυτή ανάμεσα στο Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι εξαιρετικά δύσκολη κυρίως για έναν παίκτη που είναι το νούμερο 1 στον κόσμο και τον ευχαριστώ πολύ που δέχτηκε».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα. «Πρόκειται για δύο πολύ μεγάλους τενίστες και είμαστε χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα