Άβολη ισοπαλία για δύο

Η Ντι Σι Γιουνάιτεντ και οι Πόρτλαντ Τίμπερς έμειναν στο 1-1 στο προτελευταίο τους παιχνίδι για την regular season του MLS.

Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν οριστικά από τα play off, ενώ οι Τίμπερς βρέθηκαν δύο βαθμούς μακριά από την προνομιούχα ζώνη πρόκρισης και τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Οι νεοφώτιστοι στην λίγκα, άλλωστε, προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με κεφαλιά του Κένι Κούπερ, ενώ έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 84ο λεπτό, όταν ο Μπράιν Ούμονι σημάδεψε το δοκάρι.

Στο μεταξύ,

οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν ισοφαρίσει με γκολ του Ντουέιν Ντε Ροζάριο στο 73ο λεπτό. Γενικά το ματς είχε πολλές φάσεις και αρκετές ευκαιρίες από αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες «έψαχναν» αποκλειστικά για τρεις βαθμούς.

Ντι Σι Γιουνάιτεντ: Χαμίντ, Ουάιτ (91’ Ενγκουνία), Μακντόναλντ, Βούλαρντ (71’ Ντα Λουζ), Κορμπ, Κίτσεν, Ντε Ροζάριο, Νατζάρ, Ουόλφ, Ντέιβις (51’ Μπρετσνάιντερ), Κουαράντα.
Πόρτλαντ Τίμπερς: Πέρκινς, Μπράνερ, Ουάλας (79’ Τσαμπαλά), Ντανσό, Πάλμερ, Αλχασάν, Αλεξάντερ (63’ Ούμονι), Μαρσελίν, Χάρα, Τζιούσμπερι, Κούπερ (84’ Ντάικ).

Keywords
Τυχαία Θέματα