«Δεν φεύγει ο Χουλκ από Πόρτο»

Ο μάνατζερ του Χουλκ της Πόρτο, Τεοντόρο Φονσέκα, απέκλεισε την περίπτωση μετακίνησης του πελάτη του, τουλάχιστον στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος απασχολεί αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ίντερ, αλλά έχει συμβόλαιο με τους «δράκους» μέχρι το 2016, το οποίο περιέχει ρήτρα παραχώρησης ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ! Πάντως, το θέμα δεν είναι οικονομικό, αφού ο Χουλκ προτιμά την παραμονή του

στην Πορτογαλία για άλλους λόγους:

«Του αρέσει η δομή του συλλόγου, η πόλη και το πάθος των οπαδών. Αυτά δεν μπορούν να εξαγοραστούν. Είναι απαραίτητο να κοιτάξουμε σε βάθος την κατάσταση και να σκεφθούμε σε οικογενειακό επίπεδο. Ο Χουλκ είναι πολύ καλά στην Πόρτο, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν περισσότερο… ανοικτόμυαλος στο θέμα πριν λίγες μέρες. Ο εκπρόσωπος του, από την πλευρά του, συμπλήρωσε:

«Πολλές ομάδες έχουν προσπαθήσει να μας προσεγγίσουν, αλλά το μυαλό του είναι στο Πόρτο. Όπως αναφέρει ο ίδιος, το μέλλον του ανήκει στον Θεό, όποτε δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα