Πέντε προκρίσεις στην οκτάδα του Champions League

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων του CONCACAF Champions League, το Μοντερέι, η Μορέλια, οι Σιάτλ Σάουντερς, η Σάντος Λαγκούνα και το Τορόντο έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι τρεις θέσεις που εκκρεμούν θα κριθούν στους αυριανούς (20/10) τελευταίους αγώνες των ομίλων. Στον πρώτο όμιλο, η μεξικανική Μορέλια έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της, ενώ οι Λος Άντζελες Γκάλαξι χρειάζονται νίκη στην Ονδούρα σε βάρος της Μοτάγκουα,

για να πάρουν την θέση της Αλαχουελένσε της Κόστα Ρίκα στην τελική οκτάδα.

Στον δεύτερο, η Σάντος Λαγκούνα είναι αδιάφορη, αλλά οι Κολοράντο Ράπιντς, τους οποίους υποδέχονται ενδιαφέρονται για την νίκη, αφού σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο «Ισίδρο (Ελ Σαλβαδόρ)-Ρεάλ Εσπάνια (Ονδούρα)» θα κριθεί μία θέση στον επόμενο γύρο.

Το Τορόντο έχει εξασφαλίσει μία θέση στους «8» από τον τρίτο όμιλο, ενώ το μεξικανικό UNAM πρέπει να «αυτοκτονήσει» εντός έδρας κόντρα στο Ταούρο του Παναμά, για να μην ακολουθήσει την καναδική ομάδα. Από τον τέταρτο όμιλο έχουν ήδη προκριθεί Μοντερέι και Σιάτλ Σάουντερς.

Η διοργάνωση θα συνεχιστεί τον Μάρτιο με τα προημιτελικά. Στα μέσα του Απριλίου θα διεξαχθούν οι τελικοί, οι οποίοι είναι διπλοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα