Ασή Γωνιά-ΠΟΑ 2-3

Πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε μεταξύ της Ασή Γωνιάς και του Ατσαλένιου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία δραματική νίκη στο φινάλε με 2-3!

Η Ασή Γωνιά ευτύχησε στην πρώτη καλή στιγμή της να ανοίξει το σκορ, με τον Μπαξεβάνη να παίρνει όμορφα την μπάλα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ να προλαβαίνει την έξοδο του Συνάνη, για το 1-0. Η ισοφάριση για τον Ατσαλένιο ήρθε στο 34’ με τον Κλαψινό να κάνει το λάθος και τον Συσκάκη να το εκμεταλλεύεται, πλασάροντας στην δεξιά γωνία του Δημητριάδη για το 1-1. Στο 41’ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του

Δοντσίδη, ο οποίος «έγραψε» το 2-1.

Στο 65’ ήρθε η ισοφάριση για τον Ατσαλένιο, όταν Μιχάλης Συσκάκης είχε την ψυχραιμία να κάνει το 2-2 από το σημείο του πέναλτι.

Στο 92’ ο ΠΟΑ έφερε... τούμπα το ματς. Ο Συσκάκης με κεφαλιά πάσαρε και ο Γ.Ε. Γιακουμάκης με δεύτερη κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης):Δημητριάδης, Τσικαλάς (77’ Αντουράκης), Μανωλακάκης (57’ Ιβάνοφ), Α. Δελήμπασης, Κλαψινός (81’ Κριάρης), Δοντσίδης, Χαρατσής, Πισσαδάκης, Καραδάκης, Κεφάκης, Μπαξεβάνης

Ατσαλένιος (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης, Γ.Ν. Γιακουμάκης, Πετράκης, Καινουργιάκης, Π. Γιακουμάκης (84’ Τριχάκης), Συσκάκης, Γ.Ε. Γιακουμάκης, Χατζηανδρέου (75’ Μιχελακάκης), Φραγκιαδάκης (90’+ Βλαστός)

Keywords
Τυχαία Θέματα