Αϊβάζης: Έτσι είναι ο αθλητισμός

19:33 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Στην συνέχεια ο αριστερός εξτρέμ στάθηκε και στο γεγονός πως βρίσκει τη φόρμουλα να συνδυάζει την ηθοποιία με το χάντμπολ. «Κρατάς αυτό που αγαπάς κι εγώ το χάντμπολ το αγαπώ πολλά χρόνια τώρα. Είμαι και στην ομάδα της καρδιάς μου οπότε καταλαβαίνεις πως είναι μεγάλη μου χαρά. Έτσι είναι όμως το χάντμπολ άλλος κερδίζει κι άλλος χάνει. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν.

Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε τον τίτλο».

Για το πώς συνδυάζει το επάγγελμά του με το χάντμπολ: «Μπορείς και τα συνδυάζεις και τα δύο και τα κανονίζεις, ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις και στο επάγγελμά σου και στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Για το αντιμετωπίζεται διαφορετικά στον αθλητισμό λόγω της ηθοποιίας: «Όλοι είμαστε ίδιοι στο γήπεδο, κανένας δεν χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης. Είναι ωραίο να υπάρχουν καλοί φίλαθλοι να σου μιλάνε και να σου λένε τις απόψεις σου. Μπορεί κατά την διάρκεια ενός αγώνα να σε βρίζουν, αλλά μετά είναι όλα καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα