Άργησε, αλλά… δάγκωσε ο Πανσερραϊκός, 3-1 την Παναχαϊκή

Ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και διέκοψε το αήττητο σερί των Αχαιών.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε σύνθημα για το 3Χ3 μέχρι το φινάλε. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, έγινε την Τετάρτη (16/05) απέναντι στην αήττητη από τις 28 Μαρτίου Παναχαϊκή και, μάλιστα, συνδυάστηκε με ανατροπή και την καλύτερη φετινή εμφάνιση!

Οι Αχαιοί

του Γιάννη Παπακώστα (επέστρεψε ως αντίπαλος και χειροκροτήθηκε) προηγήθηκαν στο 20’ με πλασέ του Ντίνα, όμως τα «λιοντάρια» δεν κάμφθηκαν. Έτσι, στο 29’ και μετά από σουτ του Τάντιτς, ο Πουρής απέκρουσε και ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού, Σάμι Μπανγκουρά στην επαναφορά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 32’ ο Ντα Κόστα είχε σουτ στο δοκάρι και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (44’) οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ανατροπή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τάντιτς και κεφαλιά του Σαλαμαστράκη.

Το 3-1 διαμόρφωσε στο 71’ και πάλι ο Μπανγκουρά με σουτ μετά από σέντρα του Κόντου και «κλείδωσε» έτσι το τρίποντο για την ομάδα των Σερρών, η οποία συνεχίζει να ελπίζει για είσοδό της στην εξάδα.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Καρασαλίδης, Γκούρτσας (82΄ Σιάκκας), Ανάκογλου, Τάντιτς (65΄ Κόντος), Μπανγκουρά, Κιάσσος, Ντα Κόστα (53΄ Κ. Τριανταφύλλου), Παρασκευαΐδης.

Παναχαϊκή: Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης (26΄ λ.τρ. Θεοδωρέλλης), Ιωάννου, Φατιόν, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ατματζίδης (46΄ Μαπούκου), Ντίνας, Ουατάρα, Φούφουλας (82΄ Σκαρτσίλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα