«Τριάρα» παραμονής για τον Ηρακλή Ψαχνών

Άνετα επικράτησε ο Ηρακλής Ψαχνών με 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Football League, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8' άνοιξαν το σκορ. Ο Ποκόνγκ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Ηρακλής

έκανε δύο τα τέρματά του, όταν ο Ποκόνγκ κέρδισε πέναλτι από τον Μωυσίδη και ο Σέγκος βρήκε τον στόχο από την άσπρη... βούλα, κάνοντας το 2-0.

Στο 36' οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, όταν ο Ζουλιώτης έβγαλε με μακρινή μπαλιά τον Σανόκο στην περιοχή του Βύζαντα και εκείνος νίκησε εύκολα τον Μιχελή για να κάνει το 3-0.

Το έργο της ομάδας των Ψαχνών έγινε πιο εύκολο, όταν στο 42' ο Λίτσης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν. Πλέον, ο Ηρακλής έχει 39 βαθμούς, αντίθετα με τον Βύζαντα που βρίσκεται στους 34.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος,Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Πλάτανος, Μπακομήτρος (82' Γανωτής), Σανόκο, Λιώσης (65' Τσοκάνης), Ποκόνγκ (77' Θάνος), Αλεξάντροβιτς, Σέγκος

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Φραγκής, Τριάντος (80' Σταμέλος), Χάλαρης, Οικονομόπουλος, Λίτσης, Παγώνης (74' Μουστάκης), Πέτρου, Μωϋσίδης, Παυλίδης (61' Γεωργακόπουλος), Φαρούκ

Keywords
Τυχαία Θέματα