Απόλυτη κυριαρχία των Πίστονς

Δεν θέλουν να τερματίσουν στην τελευταία θέση της Central οι Ντιτρόιτ Πίστονς και το απέδειξαν με το 116-77 σε βάρος των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν την τρέχουσα σεζόν στις δύο τελευταίες θέσεις της Central, αλλά εκκρεμεί ακόμα η σειρά τους. Πλέον τα «πιστόνια» απέκτησαν πλεονέκτημα τριών νικών, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των ουραγών του γεωγραφικού

γκρουπ πέντε συλλόγων.

Για άλλη μία βραδιά, ο Μπράντον Νάιτ, όγδοη επιλογή του περσινού ντραφτ, «έλαμψε» και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη. Με 7/7 δίποντα και 4/5 τρίποντα έφτασε στους 28 πόντους, ενώ μοίρασε παράλληλα επτά ασίστ.

Ακόμα, ο Τάισον Πρινς είχε 15 πόντους, ο Γιόνας Γιερέμπκο 14, ο Γκρεγκ Μονρό δώδεκα, ο Τζέισον Μάξιελ 11, ο Τσάρλι Βιγιανουέβα δέκα, ο Μπεν Γκόρντον εννέα και ο Ρόντνι Στάκι οκτώ. Μέσα σε όλα, οι Πίστονς έκαναν… οικονομία δυνάμεων, καθώς το τρίτο 12λεπτο έληξε 100-50!

Πέρα από τις γνωστές απουσίες των Κάιρι Έρβινγκ, Ντάνιελ Γκίμπσον και Άντερσον Βαρεχάο, προστέθηκε τραυματισμός του Αλόνζο Γκι λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Τελικά, ο Μάνι Χάρις σταμάτησε στους 18 πόντους, ο Τριστάν Τόμπσον στους δώδεκα, ο Όμρι Κάσπι στους 11 και ο Άντονι Πάρκερ στους δέκα. Στους τρεις έμεινε ο Αντουάν Τζέιμισον με… 0/10 σουτ.

Έτσι οι εκπρόσωποι της «Motor City» έκαναν την 23η νίκη τους σε 61 ματς. Αντίθετα, οι «καβς» υπέστησαν την 40ή τους ήττα σε εξήντα αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα