Επιστροφή Λεμπ στο «Le Mans 24h»

Επιστροφή του Σεμπαστιάν Λεμπ στον θρυλικό αγώνα αντοχής «LE MANS 24h» έπειτα από μία εξαετία…

Ο οκτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Σεμπάστιαν Λεμπ, θα μετάσχει ξανά μετά το 2006 στον παγκοσμίου φήμης αγώνα αντοχής «LE MANS 24h», ο οποίος θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ο Λεμπ,

ο οποίος θα οδηγήσει ένα Nissan LMP2, είχε καταταγεί 2ος το 2006, ενώ μία χρονιά νωρίτερα είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια, τόνισε ενόψει της επανεμφάνισής του στον εν λόγω αγώνα:

«Είμαι δυο φορές χαρούμενος που θα επιστρέψω στο Λε Μαν. Πρώτα σαν οδηγός. Με την ιστορία της και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, η πίστα είναι μαγική. Μετά σαν αφεντικό ομάδας. Το να δω την ομάδα να τρέχει με ένα πρωτότυπο στην πίστα, μόνο λίγους μήνες έπειτα από τη δημιουργία του, θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή.

Αυτά τα πρώτα βήματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Τα μέλη της ομάδας δούλεψαν πραγματικά σκληρά και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Από προσωπικής πλευράς, ανακάλυψα έναν καινούριο ρόλο και νέα συναισθήματα.

Το να δω άλλους οδηγούς είναι νέο για μένα. Αυτό μου έδωσε την επιθυμία να επιστρέψω στο τιμόνι της Oreca 03 και το πρόγραμμά μου μού επιτρέπει να είμαι στην ημέρα δοκιμών. Δεν μπορώ να περιμένω να οδηγήσω ένα πρωτότυπο σε αυτή τη θαυμάσια πίστα, όπως έκανα πριν από λίγα χρόνια…»

Keywords
Τυχαία Θέματα