Σε φουλ φόρμα οι Πέισερς

Έξι σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Ιντιάνα Πέισερς με το 102-97 στην έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις απώλεσαν διαφορά… ασφαλείας στα τελευταία λεπτά, αλλά αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στις κρίσιμες βολές. Αντίθετα οι «σίξερς» υπέστησαν την τρίτη σερί ήττα τους, έμειναν μόνοι στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ και απέχουν μόλις 1.5 επιτυχία από τους ένατους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Ντάνι Γκρέιντζερ ξεχώρισε 24 πόντους, ενώ ο Ρόι Χίμπερτ σημείωσε 15 πόντους και 13 ριμπάουντ. Στους 13

πόντους έφτασε ο Ντέιβιντ Ουέστ, στους δώδεκα ο Τζορτζ Χιλ, ενώ ο Ντάρεν Κόλισον, βασικός πλέι-μέικερ των Πέισερς, έμεινε έξω από ένα ακόμα παιχνίδι.

Χωρίς τον απόφοιτο του UCLA, όμως, η ομάδα του κέρδισε το πέμπτο συνεχόμενο της παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ έχει δέκα νίκες στα 11 τελευταία συνολικά. Πλέον οι Πέισερς «αγκαλιάζουν» την τρίτη θέση της Ανατολής, αν και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους θα δοθούν μακριά από την Ιντιανάπολις.

Από την άλλη, οι 76ερς έδωσαν το τελευταίο τους αγώνα στο «Wells Fargo», τουλάχιστον αναφορικά με την regular season. Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αποχαιρέτησε με 23 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ, αλλά θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο ακόμα ματς στη Φιλαδέλφεια διατηρώντας την ομάδα του εντός της προνομιούχας οκτάδας της Ανατολής στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της regular season.

Ακόμα, ο Θάντεους Γιανγκ «έγραψε» 19 πόντους, ο Λου Ουίλιαμς 18, ο Σπένσερ Χάους δώδεκα και ο Έλτον Μπραντ 11. Στους οκτώ έμεινε ο Τζρου Χολιντέι.

Πλέον, ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας έχει ρεκόρ νικών-ηττών, 31-30. Οι Πέισερς, από την πλευρά τους, «ανέβηκαν» στο 40-22.

Keywords
Τυχαία Θέματα