Αγγίζουν οκτάδα οι Κογιότες

07:16 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Στους 58 βαθμούς έφτασαν οι Φίνιξ Κογιότες κερδίζοντας εκτός έδρας με 4-1 τους Ντάλας Σταρς και ισοβαθμούν πλέον στην όγδοη θέση της Δύσης με τους Μινεσότα Ουάιλντ.

Πάντως οι τελευταίοι ευνοούνται, για την ώρα, από την σχετική ισοβαθμία, αλλά οι «λύκοι» είναι αυτοί που έχουν τρεις συναπτές επιτυχίες. Μεταξύ άλλων, ο Radim Vrbata συμπλήρωσε 25 γκολ και ο Mike Smith κατέγραψε 25 αποκρούσεις σε βάρος της πρώην

του ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Vrbata πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1) στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν έσπρωξε σουτ του Rostislav Klesla στα δίχτυα του Kari Lehtonen. Τα άλλα τέρματα των θριαμβευτών σημειώθηκαν από Keith Yandle, Raffi Torres και Derek Morris. Όλα αυτά με τους Κογιότες να δίνουν το τρίτο τους παιχνίδι σε τέσσερα βράδια.

Για τα «αστέρια» είχε ισοφαρίσει προσωρινά, όπως αποδείχθηκε, σε 1-1 ο Michael Ryder με το 19ο φετινό του γκολ. Εν τέλει, οι Σταρς παρέμειναν στους 56 βαθμούς και οι «λύκοι» προωθήθηκαν στους 58, αλλά η «μάχη» των δύο ομάδων για μία θέση στα play off έχει ακόμα αρκετό... ψωμί.

Keywords
Τυχαία Θέματα