Αγγελόπουλος: «Άκυρη η απόφαση του ΕΣΑΚΕ»

Ο πρόεδρος τους Ίκαρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3, τόνισε πως η απόφαση για λοκ άουτ στην Α1 είναι νομικά άκυρη.

«Θα πω το εξής: Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ είναι άκυρη κα ζήτησαν να γραφτεί στα πρακτικά πως σε περίπτωση που υπάρχει το αόριστο, τα τηλεοπτικά ας πούμε, θέλει πλειοψηφία. Πρέπει να συμφωνήσουν όλοι για να γίνει το λοκ

άουτ. Τους είπα πως δεν μπορεί να παρθεί απόφαση αν δεν συμφωνήσουν όλες οι ομάδες. Μπορεί να υπάρχουν 7 άτομα που αποφασίζουν να μην γίνει το πρωτάθλημα. Εγώ πρότεινα να γίνει αναβολή μιας αγωνιστικής», σχολίασε ο «ισχυρός άντρας» του Ίκαρου.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος απάντησε για το αν το λοκ άουτ είναι νίκη των «μικρών»: «Οι μικροί είναι οι πολλοί. Δεν γεννάτε αμφιβολία πως τα αιτήματα είναι δίκαια. Οι ομάδες έχουν τεράστια χρέη και δυσκολεύονται. Πως γίνεται να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα με τεράστια έξοδα, χωρίς να γνωρίζουμε τα έσοδα;».

Για το θέμα με τα έσοδα στην Α1: «Στα τηλεοπτικά υπάρχει μόνο πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από τα κανάλια. Μόνο συζητήσεις. Θεωρώ πως μέσα στην εβδομάδα το πρόβλημα θα λυθεί. Αυτό είναι το μπάσκετ. Ας πάμε και σε ερασιτεχνικές λύσεις. Έχουμε φτάσει σε σημείο να πληρώνουμε ΙΚΑ στους ξένους παίκτες. Έχουν παίξει ένα χρόνο στην Ελλάδα και δεν έχει λογική».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ίκαρου, σχολίασε: «Είναι γεγονός πως αυτή την στιγμή στην Ελλάδα τα πράγματα λειτουργούν ερασιτεχνικά. Είμαστε μια ομάδα, η οποία τηρεί τις νομικές διαδικασίες. Μια ομάδα θα πρέπει να έχει ένα λογιστήριο 5-6 ατόμων για να κάνει σωστά την δουλειά. Πηγαίνεις στους δήμους για να πάρεις την άδεια παραμονής των εργαζομένων και σε στέλνει ο ένας στον άλλον! Υπάρχει ένας φαύλος κύκλος. Μιλάμε για ένα κράτος υπηρεσιών. Πρέπει να γίνουν επαγγελματικές οι υπηρεσίες. Δεν είναι υπεύθυνος αυτός που συναλλάσσετε».

Keywords
Τυχαία Θέματα