Αλβάρεζ: «Περιμέναμε τη δικαίωση»

Ο Λεάντρο Αλβάρεζ με δηλώσεις του υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης περίμεναν τη δικαίωση της ομάδας από τα αρμόδια όργανα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και τόνισε ότι όλοι πλέον στο στρατόπεδο των Αρκάδων είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη που είχε το θέμα, ενώ τόνισε πως ο ίδιος θα πρέπει να δουλέψει αρκετά στη φυσική κατάσταση για να φτάσει το επίπεδο των υπόλοιπων, παρά το γεγονός ότι αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Αλβάρεζ

αρχικά δήλωσε: «Μάθαμε τα καλά νέα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Από εδώ και πέρα θέλει δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πίστευα στην αθώωση του Αστέρα. Ήξερα πως είναι ένα καθαρό σωματείο και γι' αυτό ήρθα στην ομάδα».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Εγώ δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι διαφορετικό να κάνεις προπόνηση με έξι παίκτες και άλλο σαν ομάδα. Όμως είμαι πολύ καλά και νιώθω έτοιμος ν' αγωνιστώ. Από κει και πέρα είναι ευθύνη του προπονητή να επιλέξει αυτούς που θα παίξουν».

Τέλος, ο Αργεντινός μέσος υποστήριξε: «Στην προσαρμογή μου με έχουν βοηθήσει οι άνθρωποι του συλλόγου. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Με βοηθάει πολύ που βρίσκονται εδώ οι Ροζέριο, Μπρέσκα και Σολάκης. Μου κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα