Το νέο... αίμα των Ουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ξεκίνησαν πάλι με τέσσερις rookies στη βασική πεντάδα και κέρδισαν με 93-88 τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Μάλιστα οι «πολεμιστές» ανέτρεψαν διαφορά 21 πόντων για να πάρουν τη νίκη σε «μάχη» ανάμεσα σε δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν πλειάδα τραυματισμών. Ξεχώρισε ο Μπράντον Ρας, ο οποίος πέτυχε δέκα από τους 19 πόντους του στο τέταρτο 12λεπτο και διαμόρφωσε το 90-88 με το νικητήριο τρίποντο στο τελευταίο λεπτό.

Με 24 πόντους, εννέα ασίστ και έξι ριμπάουντ ακολούθησε ο Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος πρόσφερε το πρώτο προβάδισμα στον σύλλογο του Όκλαντ

με 83-81, 5:45 πριν από τη λήξη. Δεκαεπτά πόντους σημείωσε ο Κλέι Τόμπσον, δώδεκα ο Ντομινίκ Μακ Γκουάιρ και δέκα ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον, ο μοναδικός μη-rookie της βασικής πεντάδας. Αυτή ήταν η 23η νίκη των Ουόριορς σε 64 αγώνες.

Αν και υποδέχθηκαν τους Ουόριορς, οι οποίοι συμπλήρωναν τριάδα εκτός έδρας αγώνων σε 72 ώρες, οι Τίμπεργουλφς υπέστησαν την 39η ήττα τους σε 65 ματς. Ο Νίκολα Πέκοβιτς «οργίασε» στη ρακέτα με 19 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ ο Μαρτέλ Ουέμπστερ πέτυχε 18 πόντους. Οι Χοσέ Μπαρέα και Άντονι Ράντολφ «έγραψαν» από 14 πόντους, ενώ ο Πορτορικανός γκαρντ μοίρασε δώδεκα ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα