Ανδρεόπουλος: «Θα αρχίσω να πηγαίνω στην εκκλησία»!

Με ειρωνική διάθεση ο προπονητής της Λαμίας απέναντι στους διαιτητές, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

Διαμαρτυρόμενο προς τους διαιτητές ή καθισμένο πίσω από τον πάγκο της ομάδας του, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο πρώτο σετ, πέρασε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο προπονητής της Λαμίας

σκέφτεται πλέον να στραφεί στην… εκκλησία για να αποφύγει τις αποβολές: «Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, συνολικά ήταν καλύτερος από εμάς. Σήμερα προσπαθήσαμε να συνέλθουμε μετά από 15 μέρες, είχαμε πολλές ελλείψεις στις προπονήσεις και τραυματισμούς. Βρίσκουμε σιγά σιγά τον ρυθμό μας, σήμερα όμως δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, ακόμα κι αν είχαμε στη διάθεσή μας τον Τσούροβιτς.

Στο πρώτο σετ 4-5 δικοί μας πόντοι πήγαν στον αντίπαλο, εγώ αποβλήθηκα, δέχθηκα κάρτα, στο 2ο σετ η γραμματεία έδωσα έναν πόντο παραπάνω στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι πρέπει να ξαναδούμε καλύτερα το θέμα της διαιτησίας ή εγώ θα πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Κυριακή πρωί, να κάνω το σταυρό μου, να μη μιλάω όταν αδικούμαι για να μην αποβάλλομαι ή να μην τρώω κάρτες! Είμαι καλός χριστιανός, αλλά δεν πηγαίνω στην εκκλησία, πιθανώς θα πρέπει να ξεκινήσω να το κάνω. Αυτό που θα κάνω σίγουρα είναι να σταματήσω να διαμαρτύρομαι, ακόμα κι όταν έχω δίκιο».

Για το λόγο που πήρε τάιμ-άουτ στο 23-15 του 2ου σετ είπε: «Το πήρα το σκορ είχε ξεφύγει, εγώ ήμουν χαμένος, δεν είναι unfair. Απλώς ήθελα να κερδίσουμε 2-3 πόντους ακόμα». Ο Ανδρεόπουλος απέδωσε την αδυναμία της ομάδας του να πάρει το 3ο σετ σε συνεχιζόμενο πρόβλημα της Λαμίας: «Κολλήσαμε στην επίθεση, αυτό έφταιξε. Μας συμβαίνει συχνά να έχουμε μεγάλα νεκρά διαστήματα και πρέπει να το διορθώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα