Αλέγκρι: «Δυνατά μέχρι την διακοπή»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θεωρεί τα τρία επόμενα παιχνίδια της Μίλαν πολύ σημαντικά για την συνολική φετινή πορεία των «ροσονέρι».

Άλλωστε, η Πάρμα και η Ρόμα στην Serie A αποτελούν εμπόδια, τα οποία αν ξεπεραστούν, θα φέρουν την ιστορική ιταλική ομάδα σε καλύτερη θέση στην Serie A. Το ίδιο ισχύει αναφορικά με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αλλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτά τα τρία ματς οδηγούν στην προσωρινή διακοπή, λόγω εθνικών, και πρέπει να προσεχθούν, σύμφωνα με

τον Αλέγκρι:

«Η κατάσταση στην βαθμολογία θα ξεκαθαριστεί εντός των δύο επόμενων αγωνιστικών. Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση πριν την διακοπή του Νοεμβρίου. Παράλληλα πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Champions League το ταχύτερο δυνατό».

Στην συνέχεια, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, ξεκαθάρισε τους άμεσους στόχους της ομάδας του στο Καμπιονάτο:

«Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο. Πιστεύω ότι μπορούμε να προλάβουμε τις προπορευόμενες ομάδες. Ο σημαντικότερος μας στόχος είναι να επανέλθουμε στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης».

Και κατέληξε στην Πάρμα, την οποία αντιμετωπίζουν απόψε (26/10) οι «ροσονέρι»:

«Η Πάρμα δεν άξιζε να χάσει από την Αταλάντα. Τα πήγε καλά με την Νάπολι, ενώ το μοναδικό της αρνητικό ματς ήταν αυτό με την Γιουβέντους. Διατηρεί ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όποτε θα είναι δύσκολος ο αγώνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα