Αισιοδοξία στους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς

Μπορεί να απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς πιστεύουν πως θα υπάρξει έβδομος τελικός στην Ανατολή και άλλα νέα από τον χώρο του χόκεϊ επί πάγου.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/05, 03:00) οι Νεοϋορκέζοι καλούνται να κερδίσουν τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς στο «Prudential Center», ώστε να αποφύγουν τον αποκλεισμό, καθώς έμειναν πίσω με 3-2 νίκες. Πάντως ο John

Tortorella, κόουτς των Ρέιντζερς, δήλωσε σχετικά:

«Νομίζω ότι παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι στη σειρά, αλλά οι Ντέβιλς ήταν τυχεροί. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος αναφορικά με την αντίδρασή μας στο έκτο ματς».

Martin Brodeur: «Δεν έχει κριθεί κάτι»

Στο «στρατόπεδο» των Ντέβιλς υπάρχει, προφανώς, αντίθετη διάθεση. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, Martin Brodeur, έδωσε το στίγμα:

«Η αίσθηση είναι ωραία. Δουλέψαμε αρκετά, για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχει κριθεί κάτι».

Ανανέωσε ο Ryan Russell

Νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς υπέγραψε ο 25χρονος κεντρικός επιθετικός, Ryan Russell. Θυμίζουμε πως αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2011 από τους Μόντρεαλ Κανάντιενς με ανταλλαγή.

Τίτλος ECHL οι Φλόριντα Έβερμπλεϊντς

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Φλόριντα Έβερμπλεϊντς πήραν τίτλο ECHL, θυγατρικό πρωτάθλημα του NHL. Η αναπληρωματική ομάδα των Τάμπα Μπέι Λάιτνιγνκ κέρδισε με 3-2 τους Λος Άντζελες Ράνγκλερς με 3-2 στον πέμπτο τελικό του Kelly Cup έχοντας σκόρερ τους Justin Shugg, Mike Ratchuk και Ash Godie.

Keywords
Τυχαία Θέματα