Αναπνέουν ήδη αέρα... ΣΕΦ στον Παναθηναϊκό

Χρόνος για να μείνει ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει, γι' αυτό και ήδη στο πράσινο στρατόπεδο έχουν γυρίσει σελίδα και βλέπουν μόνο προς... ΣΕΦ.

Το 1-1 επιτεύχθηκε με τρόπο τέτοιο που είχε σασπένς ως το φινάλε, αφού ο Ολυμπιακός

κατόρθωσε να επιστρέψει στο ματς καλύπτοντας μια μεγάλη διαφορά και αυτό είναι ένα από τα σημεία του παιχνιδιού που αναμένεται να αναλύσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους παίκτες του.

Ο τεχνικός του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, μίλησε καθαρά μετά το τέλος του αγώνα για τον παράγοντα της κόπωσης, αλλά και της ετοιμότητας που απαιτεί να είναι σε θέση να δείξουν, ανά πάσα στιγμή, όλοι οι παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός.

Δεδομένης και της μικρής διακοπής που υπάρχει από τον ένα τελικό στον άλλο, ο παράγοντας της κούρασης ίσως αποδειχθεί καθοριστικός για τη διαμόρφωση των τελικών ισορροπιών, ως προς την κατάκτηση της κούπας. Και αυτό γιατί όσο η σειρά των τελικών προχωράει, τόσο θα γίνονται περισσότερο εμφανή τα σημάδια της κόπωσης και στην πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού, κάτι που στον Παναθηναϊκό περιμένουν, εκμεταλλευόμενοι το δικό τους ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε εμπειρία και ποιότητα ρόστερ, να συμβεί στο τρίτο παιχνίδι. Και να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή...

Την Κυριακή, στο ΣΕΦ, ο εξάστερος θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο να σπάσει το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού και να γυρίσει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, την επόμενη Τετάρτη, ώστε εκεί να διεκδικήσει την τρίτη σερί νίκη και φυσικά να στεφθεί για 13η φορά στα τελευταία 14 χρόνια, πρωταθλητής Ελλάδας.

Η πρόκληση είναι τεράστια για τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, οι οποίοι έχουν βαρεθεί εδώ και ημέρες να διαβάζουν διάφορα σχόλια για... συνταξιοδότησή, έλλειψη ενέργειας, κορεσμό και το τέλος μιας εποχής. Ακόμη και αν δεχτεί κανείς το τελευταίο, είναι όλοι αποφασισμένοι στο τριφύλλι να το συνδέσουν με την προσθήκη στη μακρά λίστα κατάκτησης τροπαίων ενός ακόμη νταμπλ. Και αυτό που θέλουν όσο ποτέ, είναι να δώσουν μια δεύτερη σερί απάντηση σε όσους έσπευσαν να αμφισβητήσουν την Παναθηναϊκή κυριαρχία εντός των συνόρων...

Keywords
Τυχαία Θέματα