«Αυθεντικό» χατ τρικ για τον Brown των Κινγκς

Οι Λος Άντζελες Κινγκς συνέτριψαν με 4-0 τους Σικάγο Μπλάκχοκς με τρία γκολ του Dustin Brown στα πρώτα 25 λεπτά του παιχνιδιού.

Μάλιστα ο 27χρονος Αμερικανός δεξιός επιθετικός μοίρασε ασίστ στο γκολ του Willie Michell, το οποίο διαμόρφωσε το 4-0 στο 6:49 του δεύτερου 20λεπτου. Έτσι ισοφάρισε ατομικό του ρεκόρ με τέσσερις πόντους σε ένα ματς και πέτυχε το τρίτο χατ τρικ της καριέρας του.

Μετά το 4-0, ο Corey Crawford, βασικός

γκολκίπερ των «μαυραετών» αντικαταστάθηκε από τον Ray Emery. Άλλωστε δέχθηκε τα τέσσερα γκολ σε... δέκα συνολικά σουτ των γηπεδούχων.

Παράλληλα, ο Jonathan Quick συμπλήρωσε επτά shutouts με 19 αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ που αντιμετώπισε. Τα επτά «μηδενικά» του τερματοφύλακα των «βασιλιάδων» κατατάσσουν τον Quick στο ρετιρέ της σχετικής κατάταξης του NHL.

Ακόμα, ο Jeff Carter πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα των Κινγκς. Άλλωστε πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του από τους ουραγούς, Κολόμπους Μπλου Τζάκετς.

Η ομάδα του Σικάγο εκμηδενίστηκε στην «πόλη των αγγέλων» και έμεινε στους 73 βαθμούς που την φέρνουν στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας της λίγκας. Από την άλλη, οι Κινγκς συμπλήρωσαν 68 και βρέθηκαν στην ένατη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ ισοβαθμώντας με τους όγδοους Ντάλας Σταρς.

Keywords
Τυχαία Θέματα