Final 4: Να τριτώσει το κακό της θέλει ο Ολυμπιακός (video)

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να θεωρείται το μεγάλο φαβορί από την αρχή της φετινής Ευρωλίγκας, αλλά υπάρχει τρόπος για να τη νικήσει στον τελικό ο Ολυμπιακός και να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης!

Οι δύο και μοναδικές ήττες της ΤΣΣΚΑ

Και αυτός είναι να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν οι Γαλατάσαραϊ και Μπιλμπάο. Αυτές οι δύο είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν προκαλέσει την ήττα για την ΤΣΣΚΑ

στο ταξίδι της στη διοργάνωση, στο οποίο μετρά 19 νίκες σε 21 αγώνες.

Εκτροχίασαν το τρένο

Οι Τούρκοι (68-64) τη στιγμή που οι Ρώσοι πήγαιναν τρένο με 13 σερί νίκες στη διοργάνωση και μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη για την τρίτη αγωνιστική στον όμιλο του Τοπ - 16 που βρισκόταν και ο Ολυμπιακός. Οι Ισπανοί στον τρίτο προημιτελικό στη Βασκονία μειώνοντας τη σειρά σε 2-1 (94-81), χωρίς να καταφέρουν, όμως, να κάνουν κάτι παραπάνω.

Τις έχει νικήσει ο Ολυμπιακός

Στα αξιοσημείωτα, ότι αυτούς τους δύο συλλόγους τους έχει αντιμετωπίσει και ο Ολυμπιακός στη φετινή Ευρωλίγκα και έχει μία ήττα εκτός έδρας και μία νίκη εντός με την καθεμία. Για τους προληπτικούς αυτός είναι ένας καλός οιωνός για τους «ερυθρόλευκους». Γιατί;

Ο οιωνός

Και η Μπαρτσελόνα είχε μόλις μία ήττα φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά οι Πειραιώτες τη νίκησαν στον ημιτελικό. Και αυτή ήταν από τη Σιένα, μια ομάδα που το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς λύγισε τρεις φορές στα προημιτελικά για να προκριθεί στο Final 4. Κάτι που σημαίνει ότι όλες οι ήττες τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της ΤΣΣΚΑ έχουν προέλθει από ομάδες που έχει νικήσει ο Ολυμπιακός!

Δείτε σε video τις μοναδικές ήττες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέτος στην Ευρωλίγκα:

{youtube}K6T1nbNcX1Y{/youtube}

{youtube}JnCcftNEqfw{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα